fbpx

Testmesterek

Sáfrány Zoi Petra
1

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam gyógytornászként, ahol jelenleg már mesterképzésen folytatom tanulmányaimat. Egyetem után, munka mellett számos tanfolyamon vettem/veszek részt, annak érdekében, hogy tudásom minél szélesebb spektrumot fedjen le és- a különböző terápiás módszerek elsajátításával- komplexebb ellátást nyújthassak pácienseim számára. Közvetlenül egyetem után elkezdtem a Semmelweis Egyetem manuálterapeuta tanfolyamát, melyet 2020 tavaszán fejezek be. Ezenkívül végeztem Flossing, FDM, köpöly képzéseket, illetve részt vettem az Anatomy Trains tanfolyamain. A munkát illetően, diplomám megszerzése után rövid ideig egy kórház reumatológiai osztályán dolgoztam, majd 2 évig egy magánrendelőben fogadtam betegeimet.

A TestMester Stúdió mellett a III. kerületi TVE utánpótlás futballcsapatának vagyok a gyógytornásza. Egyesületi pozíciómnak köszönhetően sportolókat is a pácienseim közt tudhatok. Ugyanakkor nagy számban fogadok gerincproblémával rendelkezőket, csakúgy, mint tornázni vágyó nyugdíjasokat és gyermekeket. Számomra prioritás, hogy legjobb tudásom és széleskörű tapasztalásom szerint lássam el a különböző panaszokkal hozzám fordulókat és gyógyulásukban segítsem Őket. Sok szeretettel várok mindenkit, aki nálam szeretne gyógyulni!

Számomra prioritás, hogy legjobb tudásom és széleskörű tapasztalásom szerint lássam el a különböző panaszokkal hozzám fordulókat.

Sesztay Zsolt
1

Gyógytornász diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Jelenleg, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán mesterképzésen folytatom tanulmányaimat. Egyetemi tanulmányaim alatt és azóta is, elengedhetetlennek tartom szakmai tudásom folyamatos bővítését és a legújabb módszerek, szemléletek elsajátítását. Ennek érdekében több tanfolyamot is elvégeztem már, célom, hogy a különböző terápiás módszerek elsajátításával komplex kezelést nyújthassak vendégeim számára. Közvetlenül egyetem után elkezdtem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar által akkreditált Manuálterapeuta tanfolyamát, melyet 2021 tavaszán fejezek be, de még számos tanfolyam elvégzését tervezem a közeljövőben.

Az egyetem elvégzése után közel 2 évig egy magánintézményben fogadtam betegeimet. Fő szakterületem a gerincproblémák feltárása, kezelése (derék, hát és nyakfájdalmak, porckorongsérv), tartáskorrekció, továbbá vendégeim között tudhattam aktív, sportos életmódot folytató, illetve élsportoló pácienseket is.

Terapeutaként igyekszem a hozzám fordulók panaszait komplexen és egyénre szabottan kezelni, hogy gyógyulásukban segítsem Őket. Mindig örömömre szolgál, ha valaki visszatérhet a korábbi életviteléhez. Sok szeretettel várok mindenkit, aki nálam szeretne gyógyulni!

Terapeutaként igyekszem a hozzám fordulók panaszait komplexen és egyénre szabottan kezelni, hogy gyógyulásukban segítsem Őket.

Bartha Kincső
1

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen kezdtem humánkineziológia szakon, ahol a sport oldaláról nyerhettem betekintést a különféle állapotfelmérések és rehabilitációs programok világába. A komplexebb egészségügyi problémák és terápiájuk megismerésének céljából végeztem a Semmelweis Egyetem gyógytornász-fizioterapeuta szakán, majd manuálteapeutának tanultam az Általános Orvostudományi Kar által akkreditált képzésen.

Mozgáselemzőként pályafutásomat egy magas színvonalú budapesti biomechanika laborban kezdtem, ahol volt szerencsém olimpikonokkal, autó-motorsport versenyzőkkel, valamint válogatott és utánpótlás korú sportolókkal együtt dolgozni. Idővel ugyanitt gyógytornászként is részt vettem a rehabilitációban, a páciensköröm pedig kibővült. Elsősorban krónikus nyaki- és derékfájdalmakkal, valamint akut sérülésekkel foglalkoztam.

Hatékony fájdalomterápiás kezelések után kutatva a fasciaterápiák világába csöppentem, elvégeztem az Flossing valamint az FDM (fascia disztorziós modell) #1, #2, #3 képzéseket. Kiemelt figyelmet fordítok friss és régi műtéti hegek szakszerű kezelésére. Célom a széleskörű megszerzett tudást integrálva, holisztikus szemlélettel segíteni, legyen szó megelőzésről, egészségügyi problémáról, sportsérülésről, vagy akár a jobb teljesítményre való törekvésről.

Az idegen nyelv nem akadály, angol és olasz nyelven beszélő leendő pácienseimet is szeretettel várom!

elsődleges célom a komplex vizsgálatot követően megfelelő és hatékony fájdalomcsillapító technikát választani a gyógyulás érdekében.

Nyerges Marcell
1

Pályafutásom ezelőtt 5 évvel indult, miután a Meta Don Bosco alapítványi szakiskola padjait 2 év anatómia és masszázs gyakorlat után kellőképp kikoptattam, aminek jutalma egy gyógy- és sportmasszőri képesítés lett.

Az iskolát elhagyva barátokat, ismerősöket és azok barátait kezdtem el masszírozni, majd rövidesen a Budapest Honvéd sportegyesület kosárcsapatánál bővíthettem gyakorlati ismereteim. Több hotelben is megfordultam, de azzal az iránnyal viszonylag hamar szakítottam, mert hiányzott a kihívás, valamint a „Kérem a következőt” futószalag stílus…ez nem én vagyok, mivel maximálisan szeretek odafigyelni a vendégeimre. Ellenben rengeteg tapasztalatot szereztem vele az emberi test izomzatának a megismerésében. Mivel ez egy tipikusan olyan szakma, ami gyakorlati tapasztalat nélkül mit sem ér, ezért fontos számomra a napi szintű gyakorlati fejlődés, tapasztalatszerzés.

Célom, hogy minden vendégem egyedi, személyre szabott kezelést kapjon, legyen szó rehabilitációról vagy egy relaxációs kikapcsolódásról. Arra törekszem, hogy a feltérképezzem, megtaláljam és kikezeljem az esetleges panaszokat, fellelt problémákat és mindenki testileg ellazulva, fizikailag és szellemileg feltöltődve, elégedetten hagyja el a kis szentélyemet!

Nagy szeretettel várok minden gyógyulni, ellazulni vágyó kedves vendéget egy üdítő masszázsra!

célom, hogy minden vendégem Egyedi, személyre személyre szabott kezelést kapjon: Masszázs a testnek, masszázs a léleknek!

Weller Zsófia
1

Szakmai szempontok alapján a Nemzetközi Masszázs Akadémiát választottam, itt a Gyógy- és Sportmasszőri képzést, ahol aktívan praktizáló, szakmájukban élen járó tanáraim voltak, akikkel a mai napig kapcsolatot tartok, segítik a munkámat. Gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben végeztem, itt egyénekre szabott, rehabilitációs program részét képező kezeléseket hajtottam végre. Innen hoztam a módszert, azóta is főként csapatban dolgozom, orvosok, gyógytornászok, személyi edzők együttműködésével érek el sikereket.

Szeretem alaposan átbeszélni mi a páciens elképzelése a gyógyulás tekintetében, mi az, amivel elősegíthetjük, hogy a gyógyulási folyamat elinduljon. Már régóta kezelésekre járó vendégeknél is fontosnak tartom az aktuális állapotuk felmérését. Minden probléma motiváló hatással van rám, mert minden páciens egyedülálló. Akut, friss sérüléssel és krónikus, régóta fennálló panaszokkal is bátran lehet hozzám fordulni. A gyógymasszázs mellett van lehetőségem wellness, relaxációs, alakformáló masszázst nyújtani, az igény szabja meg, hogy a munkám egy folyamat alfája vagy omegája.

Fókuszált és Értő figyelmemből a páciens profitál leginkább, együtt a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Írjon Nekünk