fbpx

Testmesterek

Galaczi Bettina
1

Diplomámat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának gyógytornász szakán szereztem. A főiskola elvégzése után kórházban kezdtem el dolgozni, ahol sikerült több klinikai területen tapasztalatot szereznem.

Annak érdekében, hogy minél komplexebben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak, igyekszem különböző tanfolyamokat elvégezni és azokat beépíteni a terápiába, mint például kinesiotape, FDM (fascia disztorziós modell), köpöly terápia.

A hozzám forduló páciensek gyógyulását személyre szabottan, a legjobb tudásom szerint segítem, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a mindennapi életvitelükhöz, legyen szó akár sérülések/törések, műtétek utáni rehabilitációról, akut vagy krónikus gerinc-, illetve egyéb mozgásszervi bántalmakról.

A hozzám forduló páciensek gyógyulását személyre szabottan, a legjobb tudásom szerint segítem…

Tihaméri Kitti
1

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem gyógytornász-fizioterapeuta szakon. Az iskola után egy állami kórházban helyezkedtem el, ahol több területen is sikerült tapasztalatot szereznem, hiszen dolgoztam traumatológián, rehabilitáción, ideggyógyászati osztályon, így ilyen kórképekkel bátran lehet hozzám fordulni.

Ezt követően egyéni vállalkozó lettem, ahol szintén sokféle egészségügyi problémával találkoztam, illetve volt szerencsém a hatvani kézilabdacsapattal is együttműködni, tehát a sportrehabilitáció sem áll messze tőlem. Ezenkívül gyerekekkel is foglalkozom, őket is sok szeretettel várom, ha lúdtalp vagy gerincferdülés elleni tornára lenne szükség.

Elvégeztem a kinesio-tape és SMR tanfolyamot is, amivel hatékonyabbá tudom tenni a kezelést a pácienseim számára. Folyamatos továbbképzések során igyekszem tudásomat frissen tartani és bővíteni, hogy minél eredményesebb és szakszerűbb segítséget tudjak nyújtani a betegeimmel való közös munka során. Feladatomnak tartom leendő pácienseim problémáinak pontos meghatározását, a rendelőnkben rendelkezésre álló orvosi együttműködéssel, és a megfelelő terápia pontos végrehajtását egy jó hangulatú kezelés keretében.

Folyamatos továbbképzések során igyekszem tudásomat frissen tartani és bővíteni, hogy minél eredményesebb és szakszerűbb segítséget tudjak nyújtani a betegeimmel való közös munka során.

dr. Vajda Ádám
1

-Általános Orvosi Diploma, Semmelweis Egyetem (2007)
-Ortopédia-Traumatológia szakvizsga, Semmelweis Egyetem (2015)

Ortopédiai ismereteimet a Semmelweis Egyetem Ortopédia Klinikáján és az Uzsoki Utcai Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztályán szereztem. Szakmai fejlődés céljából az utóbbi intézménybe -ha csak tehetem- visszajárok elméleti- és műtéti ismereteim további bővítése céljából illetve rendszeresen járok továbbképzésekre. 2007 óta dolgozom a hatvani Albert Schweitzer Kórház Traumatológiai Osztályán, 2015 óta ortopédiai járóbeteg szakrendelésen is dolgozom.

Érdeklődési területem elsősorban a térdizületben jelentkező – degeneratív porckopás- és a túlterhelésből adódó – fájdalmas izületi elváltozások kezelése.
A térdízületen végzek arthroscopos ill. minimál invazív beavatkozásokat beleértve a különböző porcfelszínképző eljárásokat (mozaikplasztika, microfractura), kiemelt érdeklődéssel a térdkalács instabilitás kezelésével,  műtéti korrekciójával. Műtéti tevékenységeim közé tartozik még a különböző etiológiájú láb- ill. kéz deformitások, betegségek (bütyök, kalapács ujj, boltozati eltérések, pattanó ujj, ganglionok, alagút szindrómák) műtéti megoldása.

Közeli terveim között szerepel a vállizület betegségeinek és azok naprakész kezeléseinek behatóbb megismerése valamint az izületek-, lágyrészek ultrahang vizsgálatának elsajátítása.

…elméleti- és műtéti ismereteim további bővítése céljából illetve rendszeresen járok továbbképzésekre.

Nyerges Marcell
1

Pályafutásom ezelőtt 5 évvel indult, miután a Meta Don Bosco alapítványi szakiskola padjait 2 év anatómia és masszázs gyakorlat után kellőképp kikoptattam, aminek jutalma egy gyógy- és sportmasszőri képesítés lett.

Az iskolát elhagyva barátokat, ismerősöket és azok barátait kezdtem el masszírozni, majd rövidesen a Budapest Honvéd sportegyesület kosárcsapatánál bővíthettem gyakorlati ismereteim. Több hotelben is megfordultam, de azzal az iránnyal viszonylag hamar szakítottam, mert hiányzott a kihívás, valamint a „Kérem a következőt” futószalag stílus…ez nem én vagyok, mivel maximálisan szeretek odafigyelni a vendégeimre. Ellenben rengeteg tapasztalatot szereztem vele az emberi test izomzatának a megismerésében. Mivel ez egy tipikusan olyan szakma, ami gyakorlati tapasztalat nélkül mit sem ér, ezért fontos számomra a napi szintű gyakorlati fejlődés, tapasztalatszerzés.

Célom, hogy minden vendégem egyedi, személyre szabott kezelést kapjon, legyen szó rehabilitációról vagy egy relaxációs kikapcsolódásról. Arra törekszem, hogy a feltérképezzem, megtaláljam és kikezeljem az esetleges panaszokat, fellelt problémákat és mindenki testileg ellazulva, fizikailag és szellemileg feltöltődve, elégedetten hagyja el a kis szentélyemet!

Nagy szeretettel várok minden gyógyulni, ellazulni vágyó kedves vendéget egy üdítő masszázsra!

célom, hogy minden vendégem Egyedi, személyre személyre szabott kezelést kapjon: Masszázs a testnek, masszázs a léleknek!

Weller Zsófia
1

Szakmai szempontok alapján a Nemzetközi Masszázs Akadémiát választottam, itt a Gyógy- és Sportmasszőri képzést, ahol aktívan praktizáló, szakmájukban élen járó tanáraim voltak, akikkel a mai napig kapcsolatot tartok, segítik a munkámat. Gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben végeztem, itt egyénekre szabott, rehabilitációs program részét képező kezeléseket hajtottam végre. Innen hoztam a módszert, azóta is főként csapatban dolgozom, orvosok, gyógytornászok, személyi edzők együttműködésével érek el sikereket.

Szeretem alaposan átbeszélni mi a páciens elképzelése a gyógyulás tekintetében, mi az, amivel elősegíthetjük, hogy a gyógyulási folyamat elinduljon. Már régóta kezelésekre járó vendégeknél is fontosnak tartom az aktuális állapotuk felmérését. Minden probléma motiváló hatással van rám, mert minden páciens egyedülálló. Akut, friss sérüléssel és krónikus, régóta fennálló panaszokkal is bátran lehet hozzám fordulni. A gyógymasszázs mellett van lehetőségem wellness, relaxációs, alakformáló masszázst nyújtani, az igény szabja meg, hogy a munkám egy folyamat alfája vagy omegája.

Fókuszált és Értő figyelmemből a páciens profitál leginkább, együtt a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Írjon Nekünk