fbpx
Címünk

Budafoki út 187-189.
1117 Budapest

Hívjon Minket

+36 70 948 3048

}}
Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 – 20:00
Szombaton: 8:00 – 14:00
Vasárnap: zárva

Hogyan talál meg minket?
1

A TestMester Stúdió a Lokomotív Ház irodakomplexumon belül található a Budafoki út 187-189 szám alatt. Nagy férőszámú vendéghely segíti a gyors és kényelmes parkolást az irodaház területén belül, a második ábrán is látható kiállított mozdony mellett. Kérjük, a parkolóautomata segítségével kérjen parkolójegyet, aminek ellenértékét a kezelés után a TestMester Stúdió térítésmentesen rendezi majd.

A Stúdió bejárata a Galvani utca felől közelíthető meg, ami az első ábrán látható. Korlátozott számú pakolóhelyek közvetlenül a bejárat előtt is elérhetőek, leginkább hétköznapokon 15:00 után, valamint hétvégén. Egyéb időben javasoljuk a belső pakolóhelyek igénybevételét. A parkolással kapcsolatos bárminemű kérdés, valamint probléma esetén a Ház Portaszolgálata készséggel áll rendelkezésre.

Akik tömegközlekedéssel szeretnének eljutni Stúdiónkhoz, annak ajánljuk 33-as buszt, aminek a megállója közvetlenül a Ház előtt található, de pár perc séta a 133E és a 103-as buszok megállói (Újbuda Center előtt) is. 1-es villamos megállója 2 utcasarokra, a 17, 47 és 56-os villamosok megállója kb. 10 perc sétára találhatóak, tehát a gyalogos forgalom számára is ideális.

HA ELŐBB ÉRKEZIK
1

Aki előbb érkezik hozzánk,  annak – amennyiben Stúdiónk várójából kimozdulna – bátran ajánljuk a közvetlen szomszédságunkban lévő hangulatos éttermet és kávézót, amely nyáron hatalmas terasszal várja vendégeit. A Resti Bisztró reggel 7-től, délután 3-ig tart nyitva. A finom reggeli és ebéd mellett, kávé- és teakülönlegességek, valamint sütemények is fellelhetőek az étterem kínálatában.

Írjon Nekünk